1_2

Maxim® Quattro

november 14, 2018 4:46 du. Közzétette

Optimum® AQUAmax® hibridek Maxim® Quattro** csávázással
maxim_uattro_logo

Az Optimum® AQUAmax® hibridek a kiszámíthatatlan időjárás okozta kockázatok kivédését is segítik. Mind az aszályos, mind a normál viszonyok között bizonyítottak a legnépszerűbb hibridekkel szemben. A nagyobb és kiszámíthatóbb termés érdekében évek óta Maxim® Quattro** csávázással látjuk el ezeket hibrideket, hogy a kelés idején károsító gomba kórokozók is kisebb kockázatot jelentsenek.

Így az Optimum® AQUAmax® hibridek választásával még több kockázatot tudnak a kukorica termesztők kivédeni és még nagyobb az esély a rekord termésekre.
2018_11_02_maxim quattro

Maxim® Quattro** csávázás: Egyöntetű kelés

A Maxim® Quattro ** kukorica gombaölő csávázószer előnyei:

  • 4 hatóanyag kombinációja, mely szélesebb hatásspektrumú védelmet biztosít a vetőmaggal terjedő és a talajból fertőző csírakori betegségek ellen.
  • Szélsőséges időjárási körülmények között nagyobb biztonságot nyújt a csírázó fiatal növénynek – növeli a korai vetés biztonságát.
  • A teljes körű betegség elleni védelem és a kiemelkedő fuzárium ellenei hatékonyság gyorsabb, egyöntetűbb kelést és nagyobb tőszámot eredményez.
  • Az optimális kezdeti fejlődés megalapozza a növények jó egészségi állapotát a teljes tenyészidőre és növeli a termésbiztonságot.

**Syngenta bejegyzett márkaneve

Kategória:

Írta: admin

Hozzászólás zárolva.